Årets sødeste nisse: Send dit foto ind

Tag årets nisse-foto og sørg for at få Ude og Hjemme med på billedet. Send dit foto til os og deltag i konkurrencen om 500 kroner og hovedgevinsten 5.000 dejlige kroner kontant.

Pige med nissehue

Du kan deltage på to måder

1) Du kan enten sende dit foto til os på e-mail-adressen: redaktionen@ udeoghjemme.dk. Skriv ”Årets nisse” i emnefeltet – og husk i e-mailen at skrive dit navn, adresse og telefonnummer – plus et par ord om, hvad man ser på billedet.

2) Du kan også dele dit foto med os på vores Facebookside i kommentarsporet under konkurrence-opslaget. Hvis du gør det og går videre til finalen, kontakter vi dig via Facebook.

Alle fotos, der går til finalen, kommer i bladet i ugerne op til jul. De vinder 500 kr. og deltager automatisk i konkurrencen om hovedgevinsten. Hvem ved: Måske bliver det dig, der scorer de 5.000 kroner! 

God fornøjelse.

Sidste frist for at deltage

Vi skal have dit foto senest den 10. december 2018.

Hvem må være med?

Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre. Ansatte i Aller og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvor mange fotos må man indsende? 

Du må deltage med maks. tre fotos.

Alle fotos i bladet vinder 500 kr. 

Hver uge trækker vi lod mellem de indkomne fotos. Vinderne kommer i bladet og deltager dermed automatisk i finalen. 

Sådan finder vi vinderen af de 5.000 kr. 

Vi trækker lod mellem alle finalisterne.

Præmien 

Hovedpræmien er 5.000 kr. kontant.

 
Pige med nissehue

Vores lille nissepige Mille Malou er 8 år og charmer alle med sit store smil og glimt i øjet, skriver Marlene fra Nors lidt uden for Thisted.

Pige med nissehue og tøjdyr

Paulina hygger sig med sin kanin, som hun fik til sin fødselsdag, og som hun glæder sig til at holde jul sammen med. Monika fra Viby J har sendt billedet ind.

Nisse sidder i sofa og læser ude og hjemme

Min julemand elsker at læse Ude og Hjemme, skriver Hanne fra Stenlille.